Calidad Wonen

Wij bieden een fijne woon- en leefruimte aan jongeren, jong volwassenen en volwassenen die ondersteuning nodig hebben in het dagelijkse leven. Het wonen is bedoeld voor een brede doelgroep (uitgezonderd verslavingsproblematiek). Doordat wij met zeer diverse leeftijden werken hebben wij twee woongroepen:

Calidad Zorgboerderij strand

Oude Dijk

Aan de Oude Dijk in Uithuizen is er plaats voor 8 (jong) volwassenen. Een gedeelte van onze manege is verbouwd tot een verzorgde en gezellige woonruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 7 slaap/zitkamers met vaste wastafel die naar eigen smaak ingericht kunnen worden. Op de begane grond is een aangepaste kamer met badkamer ingericht voor een bewoner met een lichamelijke beperking. De riante, sfeervolle ingerichte keuken/woonkamer is voor algemeen gebruik.

Calidad Kids

Calidad Zorgboerderij kind in boom

Calidad Kids is de woongroep voor kinderen en jongeren tot maximaal 12 jaar. Aan de Menkema’s Uiterdijk in Uithuizen bieden wij een veilige plek met veel speel- en ontplooiingsmogelijkheden voor jonge kinderen. Begeleiding in huiselijke sfeer die voldoet aan alle eisen om goede zorg te bieden aan een brede jonge doelgroep.

 

 

Ambulante woonbegeleiding  

Kun je zelfstandig wonen maar heb je toch af en toe hulp nodig? Zorgboerderij Calidad heeft sinds enige tijd een nieuwe vestiging midden in het centrum van Uithuizen. Daarnaast bieden wij hulp aan mensen die al zelfstandig wonen maar net een steuntje in de rug nodig hebben.

 

Top